WU Executive Academy, parte din Vienna University of Economics and Business (WU), una dintre cele mai mari scoli de afaceri din Europa, cu programe in toata lumea, incepe programul Executive MBA 2012-2014 la Bucuresti cu o clasa internationala cu 26 de studenti.
Noua clasa este formata din cinci nationalitati, dintre care 17 romani, 6 bulgari, un britanic, un olandez si un ceh. Anul acesta, pentru prima data, WU a recrutat la Sofia, oferind burse pentru a atrage participanti bulgari la programul din Romania.

„Suntem dedicati pietei din Romania si ne dorim sa dezvoltam programul de aici prin atragerea mai multor nationalitati. Una dintre provocarile cu care ne-am confruntat in Romania, in comparatie cu Viena, a fost ca aici, in trecut, aveam putini participanti straini. Am rezolvat asta aducand mai multe nationalitati in program. Avantajul unui program international, spre deosebire de unul strict local, este ca imbina experiente din industrii si din culturi diferite, astfel ca participantii au sansa de a invata foarte mult unii de la altii”, spune profesorul Bodo Schlegelmilch, decanul WU Executive Academy si directorul academic al programului EMBA de la Bucuresti.

In noua clasa sunt 19 cursanti barbati si 7 femei, iar varsta medie a acestora este de 35 ani. Toti participantii provin din top-managementul unor companii mari precum Deloitte, Volksbank, Raiffeisen Bank, Banca Comerciala Romana, Euroins, UniCredit, Romtelecom.

WU Executive Academy face parte din Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa; are peste 100 de ani de experienta si o excelenta reputatie in domeniul educatiei executive, fiind in topul universitatilor de business din lume.

In fiecare an, circa 900 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri si experti din peste 75 de tari studiaza in programele WU executive. In prezent, rezidentele si programele sunt conduse in mai mult de 15 tari, pe trei continente.

In Romania, WU Executive Academy deruleaza un program de Executive MBA acreditat EQUIS si AMBA si cotat ca fiind cel mai bun MBA din tara. De la lansarea sa pe piata, peste 120 de antreprenori, directori executivi si top manageri din companii locale si internationale au absolvit cu succes programul MBA din Bucuresti. Absolventii au o experienta vasta, intr-o multitudine de domenii, precum finante/banci, consultanta, FMCG sau IT&C. Varsta medie este de aproximativ 35 de ani, in timp ce majoritatea absolventilor au mai mult de 10 ani experienta de munca.

Ca parte din WU, WU Executive Academy ofera acces la expertiza a 400 de membri si un numar de experti din mai mult de 200 de universitati partenere din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri