Cateva mii de persoane au vizitat sambata, cu prilejul Zilei portilor deschise, sediul Guvernului, decorat cu un tricolor tesut la Targu Jiu, iar premierul Victor Ponta, alaturi de sotie si copii, le-a prezentat vizitatorilor sala de sedintea Cabinetului si a semnat pe steaguri tricolore.
Ponta a declarat ca si-a dorit arborarea si la Palatul Victoria a drapelului national cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, iar viceprimarul orasului Targu Jiu si o fabrica de confectii din localitate au oferit Guvetnului un drapel national de mari dfimensiuni care sa acopere fatada cladirii, scrie Mediafax.

"Sper ca de acum incolo, in fiecare an, oricine va fi prim-ministru, oricine va fi presedinte, oricine va fi seful Parlamentului, de Ziua Nationala sa foloseasca aceasta idee. E un lucru pe care ni-l redescoperim dupa 1989", a spus Ponta.

El a dezvelit astfel un drapel care acopera aproape in totalitate fatada Guvernului si a aratat ca si acasa, la blocul unde locuieste, a arborat drapelul national.
Ponta a venit la Guvern impreuna cu cei doi copii ai sai si cu sotia, Daciana Sarbu, carora le-a aratat biroul unde lucreaza. Premierul a afirmat ca fiul sau si-ar fi dorit computerul pe care il are in birou, dar fiica sa astepta mai mult sa participe la parada de 1 Decembrie.

Vizitatorilor, Ponta le-a aratat in sala de sedinte a Guvernului unde anume sta fiecare ministru la sedinta Executivului si a semnat numeroase stegulete tricolore, oferite gratuit vizitatorilor.

Persoanele care au vizitat Guvernul au profitat de ocazie nu doar pentru a lua semnaturi de la premier, dar si pentru a-i inmana diferite cereri, a inainta plangeri legate de anumite autoritati sau a solicita diverse masuri sociale. Pana si un copil l-a intrebat pe premier cand i se va mari alocatia.

Dupa vizita la Guvern, premierul Ponta a plecat cu familia la Arcul de Triumf pentru a asista la parada militara de Ziua Nationala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri