Peste 4.000 de persoane au asistat la parada militara care s-a desfasurat, sambata, de Ziua Nationala, in fata Palatului Administrativ din Timisoara, unde au defilat peste 500 de militari si 80 de mijloace tehnice auto, iar trei elicoptere au survolat zona.
Peste 4.000 de timisoreni s-au adunat pe Bulevardul Revolutiei, in fata Palatului Administrativ, care gazduieste Consiliul Judetean si Prefectura Timis, pentru a urmari, timp de aproximativ o ora, parada militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei, scrie Mediafax.

"Avem peste 500 de militari si 80 de mijloace tehnice: transportoare amfibii blindate, autocamioane DAC, mijloace de artilerie, mijloace antitanc si alte autospeciale de la colegii de la celelalte elemente ale sistemului national de aparare. Este o zi deosebita pentru noi, sarbatoarea noastra, a tuturor romanilor, ne bucuram ca suntem in mijlocul comunitatii timisorene. La fel ca anul trecut, avem un public foarte numeros", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, capitanul Brigazii 18 Infanterie "Banat", Adrian Jianu.

La parada militara de la Timisoara au defilat Brigada 18 Infanterie "Banat", Jandarmeria, Politia, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Serviciul Roman de Informatii.

De asemenea, trei elicoptere de la Baza Aeriana Giarmata au survolat zona unde a avut loc defilarea.

La eveniment au participat prefectul de Timis, Eugen Dogariu, care a citit mesajul premierului Victor Ponta, precum si presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, si primarul Timisoarei, Nicolae Robu.

Programul de 1 Decembrie de la Timisoara continua cu un spectacol de muzica populara si deschiderea Targului de Craciun. Seara, la ora 18.30, va avea loc retragerea cu torte a militarilor pe un traseu in zona centrala a municipiului.

Sursa foto: freedigitalphotos.net
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri