Premierul Victor Ponta este "un ageamiu care fuge" de dezbaterea pe teme economice la care l-a chemat ARD, a sustinut, duminica, intr-o declaratie de presa, purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu.
Ungureanu l-a numit pe Ponta "regele Oltchim", care "mananca la micul dejun locuri de munca pe paine" si "calau care a taiat investitiile din bugetul Romaniei", relatea Mediafax.

"Macar Antonescu doarme. Si asta e un merit", a spus Ungureanu. Europarlamentarul a mai sustinut ca USL este "un grup infractional" si ca 2013 va fi "anul somajului, saraciei, abuzurilor".

Presedintele PDL, Vasile Blaga i-a adresat premierului Victor Ponta invitatia de a participa la o dezbatere directa pe probleme de actualitate privind situatia economica si sociala a Romaniei.

"Il invit din nou pe domnul Victor Ponta la o dezbatere deschisa si aplicata pe problemele importante ale Romaniei, prezente si viitoare. Il las pe domnia sa sa stabileasca temele de discutie si conditiile intalnirii. Sper ca Victor Ponta nu va evita si de aceasta data o discutie directa, fata in fata, astfel incat romanii sa poata vedea ce solutii si ce proiecte propune fiecare", a declarat Vasile Blaga (foto).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri