Zeci de drumuri din 29 de judete sunt acoperite cu zapada, pe autostrazile A1 si A2 carosabilul este umed, iar DN 59C Jimbolia - Sannicolau Mare si DN 6, in zona Cenad, din judetul Timis, precum si autostrada Arad - Timisoara sunt inchise, potrivit CNADNR.
Autostrada Arad - Timisoara este inchisa intre kilometri 503 si 535, din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic, traficul fiind deviat pe DN 69 - Centura - DN 6, a informat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), scrie Mediafax.

De asemenea, circulatia rutiera a fost intrerupta in judetul Timis, pe DN 59C Jimbolia - Sannicolau Mare, intre kilometri 0-41 si pe DN 6 Biled - frontiera Cedad, din cauza ninsorii si a viscolului, urmand ca odata cu incetarea vantului sa inceapa actiunea de degajare a drumului.

Pe drumul national DN 1 sectorul Brasov - Predeal a fost restrictionat traficul pentru masinile cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, din cauza viscolului si a ninsorii.

Drumurile nationale acoperite de zapada sunt in judetele Prahova, Arges, Dambovita, Buzau, Mehedinti, Hunedoara, Gorj, Valcea, Arad, Timis, Caras-Severin, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Maramures, Satu Mare, Alba, Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mures, Galati, Bacau, Suceava, Iasi, Mures, Vrancea si Botosani, a precizat CNADNR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri