Noul deputat PNL Gigi Becali a declarat, marti, pe holurile Parlamentului, ca tinta sa este ca el sa fie presedintele PNL, iar Crin Antonescu presedintele tarii, aratand ca atunci cand Antonescu va pleca la Cotroceni partidul nu trebuie sa ramana pe mana lui Tariceanu, pentru ca se alege praful, conform Mediafax.
"Cu timpul voi urca cate o treapta, cate o treapta, pana cand...Tinta mea este Antonescu presedinte, eu presedinte PNL. In 2014 semnez eu, eu fac guverne, eu fac... Asta este tinta mea", a spus Becali.

El a spus ca Antonescu trebuie sa ii spuna si sa il roage sa aiba grija de partid.

"El (Antonescu - n.r.) trebuie sa zica el: «Te rog», sa zica el: «Eu plec, ai grija, iti las un bun de care sa ai grija cu sfintenie, pentru ca PNL trebuie sa ramana pe o mana puternica, pentru ca daca ramane pe mana lui Tariceanu se alege praful de PNL»", a adaugat Becali.

El a spus ca, daca in timp nu va primi functia de vicepresedinte PNL, el nu va ramane simplu membru.

"Daca nu-mi dau functia de vicepresedinte, bine, usor, usor, de ce sa stau simplu membru? Nu. Becali simplu membru?", a adaugat Becali.

El a spus ca este singurul om din Parlament cu dubla functie - deputat national si europarlamentar.

"Sunt singurul om cu dubla functie: deputat national si european. Mai e vreunul aici? La ora asta am dubla functie", a mai spus Becali.

El a aratat ca, pana va depune juramantul, se poate comporta ca inainte, dar dupa juramant va trebui sa aiba un "alt comportament", spunand ca el este "omul care intra in canoanele functiei si in canoanele institutiei".

Intrebat daca ar vrea sa fie ministru, el a raspuns ca nu vrea sa fie prim-ministru si nici ministru.

"Eu nu vreau sa fiu prim-ministru. Nu vreau pentru ca, fac si eu ca Geoana, nu imi place sa fiu nominalizat, ci sa nomnalizez. Vreau sa conduc generali, nu sa conduc general. La Presedintie nu am sa candidez pentru ca canideaza domnul Antonescu. Ca ministru nu prea imi sta bine sa fiu supusul domnului Ponta. Macar aici vreau sa fiu numarul 1 soldat", a mai precizat Becali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri