Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Predeal, de pe snowmobil, ca in ceea ce priveste "grijile" noului an acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern si la majoritatea parlamentara, precizand ca, daca se uita la programul de guvernare al USL, va fi un an "formidabil".
Basescu a fost intrebat de jurnalisti, in momentul in care iesea de la vila de protocol cu snowmobilul, ce isi doreste de la Mos Craciun.

"Mos Craciun sper sa-mi aduca liniste (...) Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentara, in niciun caz nu sunt la mine", a raspuns Basescu razand, potrivit Mediafax.

“Pana la urma viata nu e numai din cearta”


Intrebat ce le transmite de sarbatori romanilor, Traian Basescu a raspuns: "Sa aiba pace in familii, bucurie, speranta si sa se distreze. Pana la urma viata nu e numai din cearta, din suparari, din tensiuni, din lipsuri, viata poate fi si cu putina bucurie, cu putina relaxare, cu putina viata".

El a mai declarat ca anul 2013 este, "din punct de vedere economic, un an riscant", iar din punct de vedere politic este "un an care nu poate sa ne puna probleme pentru ca avem o majoritate uriasa si un Guvern cu o sustinere populara si parlamentara extraordinar de ridicata, ceea ce ii va permite sa-si indeplineasca toate cele asumate in programul anuntat cu ocazia investiturii".

"Deci, cred ca va fi un an formidabil pentru romani daca analizam programul de guvernare", a adaugat Basescu. El a mai precizat ca si-ar dori ca noul Guvern sa-si realizeze promisiunile.

"Ar fi, daca vreti, si o satisfactie a mea. Ce nu s-a putut face datorita conjuncturii cu guverne care au fost din partea dreptei, sper asa cum s-a angajat si premierul si Crin Antonescu si majoritatea parlamentara, sper ca ceea ce ei au promis sa poata face, pentru ca romanii vor fi fericiti odata cu indeplinirea a ceea ce au promis", a spus seful statului.

“S-ar putea sa primesc o pijama si o pereche de sosete”

Pe de alta parte, Basescu a fost intrebat ce asteapta cadou de Craciun, sub brad.

"Stiu eu, multe astept, depinde ce mi se da. (...) Imi pot dori orice, asa nu pot sa spun ca-mi lipsesc sosetele sau pijamalele, dar s-ar putea sa primesc o pijama si o pereche de sosete", a raspuns presedintele razand.

In ceea ce priveste eventuale surprize de Craciun la care ar recurge, el a precizat ca doar Mos Craciun face surprize. "Surprize face Mos Craciun, iar Guvernul poate fi un Mos Craciun, sa faca surprize placute, daruri", a mai spus seful statului.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, vor petrece Craciunul la Predeal, unde au sosit in acest week-end. Familia prezidentiala este cazata la vila de protocol din aceasta statiune. Traian Basescu a fost vazut, si sambata, in statiune, cand s-a plimbat cu snowmobilul. Presedintele Basescu s-a aflat la Predeal si in sambata dinaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Traian Basescu a petrecut si precedentul Revelion la Predeal.

Sursa foto: stirileprotv.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri