Diosdado Cabello, un aliat al presedintelui Hugo Chavez (foto), a fost reales in functia de presedinte al Parlamentului Venezuelei, informeaza BBC News online.
Votul a avut loc sambata seara, iar Diosdado Cabello a fost reales in functia de presedinte al Adunarii Nationale, relateaza Mediafax.

Presedintele Hugo Chavez se afla in continuare in Cuba, unde este tratat de cancer si unde, conform unor apropiati, "lupta pentru viata", dupa aparitia unor complicatii la plamani.

Opozitia cere organizarea de noi alegeri prezidentiale in cazul in care Chavez nu va putea depune juramantul de investitura, joi. In acest caz, Cabello va prelua postul de presedinte interimar pana la desemnarea unui nou sef al statului.

Vicepresedintele Nicolas Maduro a dat asigurari ca, potrivit Constitutiei, Curtea Suprema de Justitie il poate reinvesti presedinte pe Hugo Chavez, ceremonia de depunere a juramantului urmand sa fie amanata.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri