Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina.
Potrivit autoritatilor portuare, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile Constanta Nord si Constanta Sud - maritim si fluvial, au fost suspendate la scurt timp dupa miezul noptii de vineri spre sambata, in Portul Midia incepand cu ora 07.30, iar in Portul Mangalia de la ora 08.00, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata.

De asemenea, din acelasi motiv, a fost oprit tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunare - Marea Neagra.

Toate manevrele si operatiunile portuare vor fi reluate imediat ce conditiile meteorologice se vor imbunatati.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata si pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, unde vizibilitatea scade, pe locuri, sub 100 de metri, in timp ce in unele zone din judetul Constanta vizibilitatea scade sub 30 de metri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri