Secretarul de stat britanic Alistair Burt a exprimat, intr-o convorbire cu ministrul roman de Externe, sincere condoleante din partea Guvernului britanic pentru moartea cetateanului roman in atacul din Algeria, a declarat ambasadorul britanic Martin Harris, care exprima, la randul sau, condoleante.
Martin Harris precizeaza ca secretarul de stat britanic Alistair Burt l-a sunat pe ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, pentru a exprima din partea Guvernului Britanic sincere condoleante pentru moartea unui cetatean roman, confirmat printre victimele atacului terorist din Algeria, scrie Mediafax.

"As dori sa adaug condoleantele mele sincere, din inima, catre familia acestuia si catre poporul roman si catre toti cei care au pierdut pe cineva iubit in acest atac. Romania si Marea Britanie sunt amandoua in doliu astazi. Stiu ca ambele tari vor ramane aliate si statornice in a se opune amenintarilor reprezentante de teroristii care nu cunosc frontiere si nu respecta viata uman", afirma Martin Harris.

Un roman a fost ucis in criza ostaticilor din Algeria, a anuntat, sambata, premierul Victor Ponta.

Sursa foto: Agerpress

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri