Lucrarile de reabilitare a Bulevardului Liviu Rebreanu, inghetate odata cu venirea iernii, vor crea anul viitor cea mai noua linie de tramvai "verde" din Bucuresti. Pana atunci insa, participantii la trafic ce trec prin zona trebuie sa treaca printr-un calvar greu de descris. Urmare a multiplelor sesizari adresate Primariei Sectorului 3, Robert Sorin Negoita a reactionat.
Astfel Primaria Sectorului 3 precizeaza faptul ca aceste lucrari sunt efectuate de Primaria Municipiului Bucuresti.

„Am primit nenumarate sesizari din partea cetatenilor din sectorul 3 cu privire la dezastrul de pe bulevardul Liviu Rebreanu. Am fost eu insumi in inspectie pe teren si am constatat cat de prost arata. Este plin de gropi si soferii se plang, pe buna dreptate, ca isi distrug masinile. Din pacate, Primaria Sectorului 3 este cu mainile legate in aceasta problema. Bulevardul este in administrarea Primariei Generale. Noi am facut demersurile legale pentru a le aduce la cunostinta disconfortul creat locuitorilor din sectorul 3 si speram sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil”, a declarat primarul Robert Sorin Negoita.

Lucrarile de reabilitare au inceput in luna mai 2011 si sunt impartite in doua tronsoane: intre bd. Camil Ressu - bd. Nicolae Grigorescu (1,7 km) si bd. Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie 1918 (1 km).

Pentru lucrarile care se executa de la intersectia cu bd. Camil Ressu pana la bd. Nicolae Grigorescu, termenul de finalizare este noiembrie 2013.

Totusi, din noiembrie 2013 se va circula pe un bulevard modern, cu trotuare, carosabil si sina de tramvai reabilitata – asa cum promit autoritatile. Lucrarile de reabilitare au inceput din mai 2011, cand a fost scoasa linia de tramvai, creandu-se un crater adanc pe mijlocul bulevardului. Motivul pentru care nu s-a mai realizat asfaltarea strazii inainte de venirea iernii este faptul ca dupa decopertarea asfaltului initial s-au descoperit defectiuni la stratul de baza existent. Astfel, lucrarile au trebuit oprite pentru a se identifica noua solutie de remediere pentu a nu fi afectata calitatea noului drum.

Sursa foto.

Cum ti se pare procesul prin care Primaria realizeaza lucrarile pe tronsoanele mentionate? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri