Profesoara de la Universitatea Hyperion cercetata in libertate de politistii bucuresteni pentru furt calificat este cantareata de romante Silvia Lungeanu, au precizat, surse din Politia Capitalei, scrie Mediafax.
Lungeanu, care era angajata ca profesoara de canto la Universitatea Hyperion din Bucuresti, este acuzata ca ar fi furat peste 5.000 de lei din gentile studentilor, potrivit surselor citate.

Aceleasi surse au mai spus ca profesoara, in varsta de 37 de ani, isi ruga studentii sa iasa din amfiteatru in timpul orelor de curs, sub pretextul ca doreste sa vorbeasca la telefon in particular.

Odata ramasa singura in incapere, ea incepea sa caute in gentile tinerilor, de unde, spun politistii, ar fi furat sume cuprinse intre 200 si 3.000 de lei.

Valoarea totala a prejudiciului stabilit de anchetatori depaseste 5.000 de lei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri