Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca PDL seamana acum in interior cu FSN si nu il mai poate ajuta in indeplinirea obiectivelor sale, precizand ca se uita la ce se intampla, dar nu ii vine sa creada acest lucru.
Presedintele a spus ca nu o sa poata sa spuna niciodata ca nu ii mai iubeste pe cei din PDL.

Basescu a tinut insa sa mentioneze ca actualul PDL nu mai seamana cu partidul din care el a plecat pentru a fi presedinte sau cu cel condus de Emil Boc.

"In interior seamana cu FSN-ul. Pentru mine PDL-ul nu mai e un instrument, nu ma mai poate ajuta. Ma poate ajuta Guvernul, cu care am facut un pact", a spus Basescu, potrivit Mediafax.

Presedintele a mai spus insa ca va ramane mereu aproape de PDL.

"PDL are prezidentiabil in momentul de fata"


"PDL are prezidentiabil in momentul de fata. Oameni care sa se bata de la egal, la egal. Cu notorietate, cu tot ce trebuie", a spus Basescu.
El nu a dorit sa dea nume, dar a precizat ca se refera la un barbat tanar.

Potrivit presedintelui, PDL se confrunta cu "o incapacitate de a vedea ziua de maine a celor care conduc azi PDL".

"Ma refer la varsta. Discutam despre marea noua etapa de alegeri 2016, azi suntem in 2013. Cum vedeti un politician de 60 de ani in competitie cu Victor Ponta Victor Ponta pana in 2016, dar si 2014, indiferent ce plusuri, ce minusuri are in caracter, este un politician care se va roda. Vreti sa va imaginati un politician de 60 de ani, de pe vremea FSN-ului, in competitie cu Victor Ponta si Crin Antonescu? Va imaginati scena aia, cu trei pupitre. Cine pleaca penibil de pe scena aia? E vremea, e generatia de 40 de ani. Trebuie sa vezi doi metri in fata. Si nu vor sa se uite in partid", a spus Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri