Europarlamentarul PDL Elena Basescu a declarat, sambata, la sosirea la reuniunea CNC al partidului, ca o sustine pe Elena Udrea pentru sefia partidului, aratand ca aceasta este o persoana foarte energica, combativa, o luptatoare.
"Am fost sustinuta de Elena Udrea la europarlamentare, este de datoria mea sa o sustin acum, cand candideaza ea", a spus Elena Basescu, scrie Mediafax.

In opinia sa, "se simte nevoia unei schimbari de generatii, atat la nivelul central al conducerii PDL, cat si la nivelul delegatiei de europarlamentari".

"De aceea, voi sustine motiunea care va avea forta sa intinereasca si sa reformeze acest partid. In mod sigur, motiunea doamnei Elena Udrea, pentru ca e o persoana foarte energica, este o persoana combativa, este o luptatoare, este o persoana din generatia mea", a precizat Elena Basescu.

Ea a evitat sa raspunda la intrebari referitoare la Vasile Blaga.

"Doresc sa nu ma refer la domnul Blaga, eu v-am spus pe cine sustin, am un singur vot si o sustin pe Elena Udrea", a adaugat Elena Basescu.

Ea a mai spus ca este binevenita a treia motiune pentru presedintia partidului si a precizat ca ea nu va candida la vreo functie, deoarece activitatea de la Bruxelles nu ii permite sa desfasoare activitate politica in tara.

Colegiul Director al PDL a decis, vineri, sa propuna CNC organizarea Conventiei Nationale a partidului in 23 martie, la Romexpo, la care sa participe 5.000 de delegati.
Pana acum, si-au anuntat candidaturile la presedintia partidului Vasile Blaga si Elena Udrea.

De asemenea, asa-zisul grup al "reformistilor" din partid a anuntat ca dupa reuniunea CNC, va prezenta propria candidatura la presedintia PDL. Numele vehiculat pentru aceasta candidatura este Monica Macovei.

Sursa foto: www.ebasescu.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri