Crin Antonescu a fost reales, sambata, in functia de presedinte al PNL, delegatii la Congresul partidului exprimand in favoarea motiunii si echipei propuse de acesta 1434 de voturi "pentru" si 44 "impotriva", 50 de voturi fiind nule.
Pentru functia de prim-vicepresedinte a fost propus Klaus Iohannis, iar pentru cea de secretar general Eduard Hellvig, scrie Mediafax.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, dupa realegerea sa in functie la Congresul partidului, ca are emotii cauzate nu atat de recunostinta in fata increderii acordate, cat de gandul ca este ultima oara cand participa, cel putin ca presedinte al PNL, la un Congres al partidului.

"Am, chiar si de aceasta data - a cata oara? - emotii, nu doar cauzate de recunostinta in fata increderii, ci mai ales cauzate de gandul ca este ultima oara cand particip, cel putin ca presedinte al PNL, la un Congres al partidului nostru", a spus Antonescu, in aplauzele delegatilor.

Citeste articolul integral aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri