Realizarea Uniunii Eurasiatice din Scotia pana in Noua Zeelanda este una din sarcinile strategice ale presedintelui rus Vladimir Putin. El si-a manifestat, in nenumarate randuri, intentia de a duce la infaptuire ideea eurasiatica, scrie Adevarul.
In acest sens, Putin (foto) a facut mai multe declaratii oficiale in care invita statele partenere sa se alature viitoarei Uniuni Eurasiatice. Vladimir Putin este vazut ca singurul om ce poate aduce stabilitate si propasire Rusiei. El si-a expus in mai multe randuri ideologia privitor la pozitia Rusiei si la relatiile cu statele lumii si centrele de putere.

Realizarea Uniunii Eurasiatice este, insa, visul neimplinit al liderului de la Kremlin, dar ramane un deziderat pentru anii in care se va mai afla la carma Rusiei. Crearea unei Uniuni Eurasiatice pentru contrabalansarea sferei de influenta si de actiune a Aliantei Nord-Atlantice (NATO) are mize politice, militare si economice, ce tin inclusiv de relatiile cu fostele republici sovietice.

Citeste mai mult despre aceasta tema pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri