Compania de recrutare Lugera lanseaza Lugera Government, primul guvern privat format din tineri extraordinari, care doresc sa vina in contact cu mediul de afaceri. Cei mai buni vor ramane in companie.
"Cu totii stim faptul ca in Romania tinerii extrem de valorosi, cu idei bune si spirit intreprinzator nu au foarte multe oportunitati, de aceea ne-am hotarat sa ii promovam si sa le dam sansa de a-si pune in valoare calitatile. (...) In guvernul Lugera, compania pune la bataie 7 portofolii: Sales, Recrutare, Munca Temporara, Marketing si PR, New Business, Travel si Cafe mai exact cate 1 minister pentru fiecare departament/linie de business din Lugera Romania.

Concret, Guvernul Lugera va functiona in cadrul companiei noastre vreme de 12 luni. In aceasta perioada, "ministrii" vor lucra in stransa colaborare cu top managementul Lugera, vor avea ocazia sa invete business, vor participa la luarea deciziilor, ideile si proiectele lor vor fi ascultate iar cele mai bune vor fi transformate in planuri de business adevarate si implementate cu suport complet din partea Lugera.

Cele sapte job-uri nu sunt full time, insa, o data pe luna vor fi intalniri cu managerii din companie.

Tinerele talente, care sunt atrase de unul dintre ministerele de mai sus, sunt asteptate (pe email, la minister@lugera.ro) cu un CV si o scrisoare de intentie in care sa indice 3 motive pentru care cred ca merita sa fie alese la carma ministerului vizat. Compania asteapta candidaturile timp de 10 zile (pana in 06 martie).

“ Pe 8 martie vom anunta candidatii eligibili dupa trimiterea CV-urilor si scrisorilor de intentie. Acestia vor intra in campanie electorala. Concret, pe blogul nostru si pe Facebook veti gasi cate o scurta prezentare a fiecarui candidat ramas in cursa, pentru fiecare minister. Tot acolo, va fi si sectia de vot unde va veti putea alege favoritul. Cum isi va atrage fiecare candidat voturi si sustinatori? Depinde numai si numai de el: pe facebook, pe blogul personal, cu anunturi in ziare, cu afise pe stalpi sau pe usa de la intrarea in scara, cu portavocea in intersectie, etc. Important e sa ajungeti la urne si sa votati! Campania electorala incepe in 11 martie la ora 00.00 si va dura fix 14 zile”, spune Cristina Savuica, managing partner la Lugera

Cei mai votati candidati dupa alegeri intra in etapa interviurilor. In aceasta faza, ei le vor povesti consultantilor nostri cat de buni sunt si ce proiecte isi propun pentru viitor.

Urmeaza etapa Assessment Center-ului. Aici, vom invita candidatii ramasi in cursa sa ia parte la un assessment center moderat chiar de sefa viitorului Guvern: Cristina Savuica - Managing Partner Lugera dar si Country Manager Lugera Romania. Activitatile propuse aici vor simula o parte din provocarile cu care se va confrunta viitorul guvern: strategie, jocuri de rol, discutii pe teme date etc. Dealtfel, aceasta va fi si ultima faza a selectiei, intrucat dupa finalizarea ei vom putea anunta oficial componenta Guvernului Lugera.

Intreaga evolutie a ministrilor din guvern, proiectele in care sunt implicati si modul in care acestea sunt implementate vor fi afisate on line pe blogul Lugera si pe pagina de facebook a companiei, pe tot parcursul celor 12 luni de mandat!

In afara de experienta pe care o vor acumula pe parcursul celor 12 luni, Lugera va oferi si premii. La sfasitul fiecarei luni, cel mai eficient ministru pleaca un weekend la munte, iar la finalul celor 12 luni cel mai bun ministru pe durata intregului mandat pleaca un weekend la Viena.

"Mai trebuie sa stiti si ca la finalul anului de guvernare ne propunem ca cei mai buni ministri sa ramana colegii nostri in Lugera sau sa fie recomandati catre cele mai importante companii din Romania", a adaugat a mai declarat Cristina Savuica.

Lugera este una dintre cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu activitate pe piata locala din 2001.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri