Politia Metropolitana a arestat 22.725 de romani in ultimii cinci ani, dintre cei 68.000 de imigranti romani aflati oficial in Marea Britanie, potrivit datelor furnizate de autoritati pentru presa britanica, scriu jurnalistii de la Adevarul.
Numarul imigrantilor romani va creste semnificativ din 2014, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru Romania si Bulgaria, noteaza "Daily Express".

Printre cele aproape 30.000 de arestari efectuate, multe au fost pentru viol si crima, noteaza cotidianul. Statistica submineaza asigurarile date de autoritati cum ca Marea Britanie nu are de ce sa se teama atunci cand va relaxa conditiile pentru romani, continua jurnalistii britanici.

Valul de imigranti romani si bulgari care vor merge in Marea Britanie dupa ridicarea dispozitiilor tranzitorii in UE incepand cu 1 ianuarie 2014 a devenit o tema centrala in campania pentru alegerile parlamentare din Regatul Unit, care vor avea loc la inceputul lunii mai.

Citeste mai mult despre aceasta tema pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri