O intalnire in cadrul careia s-ar putea stabili data Conclavului care il va alege pe succesorul Papei Benedict al XVI-lea va avea loc luni, a anuntat cardinalul Crescenzio Sepe, arhiepiscop de Napoli, relateaza agentia Ansa, in pagina electronica, scrie Mediafax.
Luni, Benedict al XVI-lea a emis un decret care schimba regulile Conclavului pentru a face posibila reunirea acestuia mai devreme de cele 15 zile prevazute de la incheierea pontificatului.

"Trebuie sa fim uniti cu totii in rugaciune si sa alegem in conformitate cu Sfantul Duh, nu cu propriile noastre interese, increzatori ca Domnul il va alege pe cel care va purta aceasta cruce grea", a declarat cardinalul Sepe.

Dupa opt ani de pontificat, Benedict al XVI-lea a incetat sa mai fie papa joi, la ora 20.00 (21.00, ora Romaniei), cand a intrat in vigoare demisia sa, prima a unui Suveran Pontif in ultimii 700 de ani.

Papa a anuntat pe 11 februarie ca va renuntat la pontificat din cauza starii de sanatate si a batranetii.

Sursa foto: http://www.photogallery.va

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri