Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ca USL are "o guvernare spectacol, la televizor, care se duce prin one man show, prin Victor Ponta" si a afirmat ca "USL poate fi batuta usor, usor", avand in vedere promisiunile neonorate pana in prezent, scrie Mediafax.
"Este nevoie sa stim ca USL poate fi batut usor, usor chiar din acest moment. Cat credeti ca le va lua romanilor sa vada ca au fost mintiti? Pentru luna ianuarie am vazut o statistica si cea mai mare inflatie din UE este in Romania, cele mai mari cresteri de preturi, 5,9 la suta inflatie. Cat credeti ca le va lua romanilor sa isi dea seama cat de scumpa este viata cu guvernul USL?", a afirmat Elena Udrea.

Ea le-a spus insa colegilor de partid ca nu este suficient ca PDL sa astepte "sa scada USL" pentru a creste, la randul sau, in preferintele electoratului si trebuie sa faca ceva, "trebuie sa iasa in strada" si sa discute cu oamenii.

"Important este ca cineva sa duca stindardul luptei cu puterea fara sa ii fie teama ca astazi este o putere de 70 la suta in Parlament. Si ce daca? Maine va fi de 50 la suta, iar pana la alegeri ii si batem", a sustinut Elena Udrea.

Ea a apreciat ca USL are o "guvernare spectacol, la televizor".

"Uitati-va cum guverneaza USL: mintind in permanenta. Au o guvernare spectacol, o guvernare la televizor, o guvernare care se duce prin one man show, prin Victor Ponta si atat. Iar el nu face altceva decat sa stea la televizor. Cat credeti ca le va lua romanilor sa isi dea seama, sa inteleaga ce face Guvernul USL impotriva lor? Foarte putin! Si noi putem atunci sa facem diferenta prin comparatie. Oamenii te cred si te inteleg daca te duci si le spui cu onestitate adevarul. Sunt lucruri bune care s-au facut in guvernarea PDL", a declarat Udrea.

Ea a sustinut ca "niciodata nu s-a construit atat de mult in Romania cat s-a construit in guvernarea Boc", iar aceste lucruri trebuie explicate electoratului.

"Am avut cea mai mica inflatie, nu cea mai mare cum are Guvernul Ponta. Am avut cel mai mic somaj, nu cum este acum, in crestere, sub guvernarea Ponta, 33.000 de someri noi in luna ianuarie si probabil in crestere in luna februarie. Asta este diferenta pe care noi putem sa o aratam oamenilor", a afirmat Udrea.

Tot in discursul adresat colegilor, Elena Udrea a afirmat ca "USL trebuie indepartat cat mai repede de la guvernare", pentru ca "nu e in stare nici sa taie panglici" la ce a construit PDL, ba chiar "vor distruge totul".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri