Romanii au mai multa incredere in DNA si ANI decat in Parlament si Presedintia Romaniei. Cei mai multi romani au incredere in Biserica si in Armata, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Inscop la comanda ziarului Adevarul, in cadrul proiectului Adevarul pentru Romania.
Sondajul a fost realizat in perioada 21 - 28 februarie 2013, volumul esantionului a fost de 1.066 de persoane si este reprezentativ pentru populatia Romaniei, eroarea maxima admisa fiind de ± 3%, la un grad de incredere de 95%.

67% din romani au incredere in Biserica si 63% in Armata, aprecierea fata de aceste doua institutii fiind mult mai mare decat fata de celelalte, dar in tendinta descrescatoare. Din rezultatele sondajului reiese ca romanii au incredere in institutiile de forta si mai putin in institutia care se afla in centrul democratiei, Parlamentul. Romanii apreciaza SRI in procent de 48%, Politia, in procent de 47%, Serviciul de Informatii Externe 42% si doar 33% au incredere in Parlament.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri