Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sambata, in fata membrilor PDL Cluj, ca in cazul in care partidul va deveni "bratul politic" al clasei de mijloc romanesti, din care acum o mare parte "spala podelele clasei de mijloc italiene", va castiga viitoarele alegeri.
Vasile Blaga a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, la prezentarea motiunii sale cu care candideaza la sefia PDL, ca reprezentantii clasei de mijloc trebuie sa vada in PDL alternativa la guvernare, scrie Mediafax.

"Nu sunt de acord cu acei care spun ca nu exista dreapta romaneasca. Ba da, exista, este reprezentata de milioane de romani care isi castiga painea cinstit, care platesc taxe si impozite, care nu vor nimic gratis de la statul roman, dar vor sa fie respectati, vor taxe si impozite mai mici, o cota unica mai mica. Pentru ei nu am facut multe lucruri si atunci, uniti, puternici si cu solutii pentru acesti oameni, sa vada in noi alternativa clara la guvernare, cota unica redusa, vom castiga viitoarele alegeri. Va promit ca daca vom fi bratul politic al clasei de mijloc romanesti, care acum, o mare parte din ea, spala podelele clasei de mijloc italiene sau are grija de copii si batranii clasei de mijloc spaniole, daca ii aducem pe acesti oameni de partea noastra, vom castiga viitoarele alegeri", a spus Blaga.

El a afirmat ca propune la Conventia Nationala a PDL un partid "unit" si a mentionat ca a venit timpul unei reconstructii a PDL "de la firul ierbii".

"Am fost si voi fi un om care uneste, nu dezbina, presedintele unui PDL unit, un PDL puternic care isi propune sa castige alegerile din 2016", a spus Blaga.

Blaga este prezent, sambata, la Cluj-Napoca, pentru a-si prezenta motiunea in cadrul unei manifestari la care participa, printre altii, presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, vicepresedintele PDL senatorul Alin Tise, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, deputatii Adrian Gurzau, Andrea Paul si Raluca Turcan, europarlamentarii Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Marin Jean Marinescu si Rares Niculescu, consilieri locali si judeteni ai PDL.

Fostul presedinte al PDL Emil Boc absenteaza de la prezentarea motiunii lui Blaga, fiind in campanie cu Elena Udrea in judetele Botosani si Suceava.

PDL Cluj va avea la Conventia Nationala din 23 martie 180 de delegati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri