Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, ca impreuna cu PNTCD a ales sa faca Alianta DA deoarce aceasta "nu este un brand epuizat, nu reprezinta o amintire neplacuta".
Intrebat daca PNTCD si FC au de castigat infiintand o alianta cu denumirea celei dintre PNL si PDL din 2004, Ungureanu (foto) a raspuns: "Alianta DA nu este un brand epuizat. Este denumirea sub care deapta, s-au daca vreti toti cei care erau impotriva PSD, au inteles sa se uneasca in 2004, constientizand pericolul. La randul nostru, astazi constientizam pericolul, si intre noi si cei care se afla la putere este o prapastie de netrecut: ei arunca Romania in trecut, noi privim spre Romania viitoare. Acesta este motivul pentru care am adoptat denumirea Alianta Dreptate si Adevar".

El a mai spus ca, in opinia sa, ARD s-a prabusit din cauza "calculelor mici, vanitatilor personale, ambitiilor politice de mana a doua", potrivit Mediafax.

"Ce a prabusit ARD este altceva: calculele mici, vanitatile personale, ambitiile politice de mana a doua. Si ne pare rau sa o spunem, cei care vorbesc de ARD ca reprezentand un esec al PDL gresesc amarnic", a adaugat Ungureanu.

El a precizat ca ADA nu comenteaza ce se intampla in competitia interna a PDL, dar isi doreste ca oricine va castiga sefia PDL sa aiba aceeasi viziune legata de faptul ca "unirea face puterea".

"Nici domnul Pavelescu si nici eu si nici Alianta DA nu vom comenta ceea ce se intampla azi in competitia interna a PDL. Ce ne dorim este ca oricine va candida acolo sa aiba, cum avem si noi, aceeasi viziune, recunoasterea adevarului unui principiu: unirea face puterea, actiune unita, actiune conjugata in opozitie impotriva actualei puteri. Cine recunoaste acest lucru si este capabil sa duca PDL catre adevarata identitate, foarte bine, si suntem deschisi oricarei colaborari", a mai spus Ungureanu.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, au semnat, sambata, la Parlament, protocolul de infiintare a Aliantei Dreptate si Adevar, cei doi afirmand ca Romania are nevoie de "o dreapta unita".

Conform unui comunicat anterior al celor doua partide, alianta din acestea doreste "sa puna bazele principalului pol de dreapta din Romania".

Alianta Dreptate si Adevar (D.A.) a fost denumirea aliantei dintre PNL si PD, care a candidat la alegerile din 2004.

FC si PNTCD au facut parte din alianta electorala ARD (Alianta Romania Dreapta), alaturi de PDL, sub sigla careia au candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2012.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri