Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sambata seara, la Suceava, ca guvernarea PDL a fost responsabila, iar actuala guvernare USL nu e in stare nu numai sa varuiasca, ci sa taie panglici la toate proiectele initiate de PDL.
"O guvernare care a lasat in urma atat de multe proiecte incat guvernul USL nu ca nu este in stare sa zugraveasca ce am construit noi, nu e in stare nici macar sa taie panglici la toate proiectele pe care le-am inceput", a spus Udrea (foto), care si-a prezentat, in fata membrilor PDL Suceava, motiunea cu care candideaza la functia de presedinte al PDL la Conventia Nationala din 23 martie, noteaza Mediafax.

Udrea a aratat ca nu este suficient ca PDL sa fie in opozitie ca sa creasca in optiunile electoratului si ca este nevoie ca in fiecare zi sa arate electoratului greselile guvenarii USL.

"Din nou, Romania astazi este pe primul loc in Uniunea Europeana la rata inflatiei. A fost in ianuarie 5,9 la suta, in februarie 4,8. E prima tara cu cea mai mare inflatie din UE. Asta inseamna o viata mai scumpa, preturi mai mari pentru romani", a spus Elena Udrea.

Ea a mai declarat ca in fiecare zi se pierd locuri de munca si ca USL a promis un milion de locuri de munca, dar intre timp au aparut o suta de mii de noi someri.

"Cine sanctioneaza abuzurile si incompetenta acestei guvernari, cine le vorbeste romanilor astazi despre ceea ce se intampla rau sub ocupatia USL. Daca nu o facem noi, daca nu suntem noi partidul de opozitie care sa apere romanii, chiar si pe cei care s-au lasat pacaliti de cei din USL, o vor face altii", a spus Udrea.

Ea a aratat ca PDL risca sa piarda principalul loc de partid de opozitie si risca sa nu fie nici principalul partid de centru-dreapta, precizand ca s-a infiintat o alianta noua de centru dreapta intre Forta Civica si PNTCD.

"Orice proiect politic major de centru dreapta trebuie sa se construiasca in jurul PDL", a mai spus Udrea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri