Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca "obiectivul primordial" al partidului este ca in 2016 sa fie o formatiune "fara de care sa nu se poata face guvernarea in Romania", scrie Mediafax.
Daniel Constantin a declarat ca partidul incepe "o mare reorganizare, o mare reforma", astfel incat sa isi atinga obiectivele proprii.

"Astazi incepe, probabil, o mare reforma, o mare reorganizare a PC. Asistam la prima conferinta judeteana de alegeri dintr-o serie de conferinte, pana la Congresul PC din septembrie. Dorim sa reformam partidul, sa il reorganizam astfel incat sa ne atingem obiectivele proprii, ca in 2014, la alegerile europarlamentare, sa dublam scorul PC. Alegerile europarlamentare ar trebui considerate un obiectiv de etapa, obiectivul primordial este ca, in 2016, sa fim un partid mult mai puternic decat suntem acum, un partid fara de care sa nu se poata face guvernarea in Romania. Provocarea este ca in 2016, fie ca vom fi in USL, fie ca vom avea candidaturi separate, sa putem demonstra ca suntem o forta", a spus Constantin.

Liderul PC a anuntat ca, intrucat participa la prima conferinta judeteana de alegeri din tara, se inscrie in cursa pentru un nou mandat de presedinte al PC, la Congresul care va avea loc in luna septembrie.

La Conferinta de Alegeri Judetene a PC Cluj, la care participa 441 de delegati, singurul candidat pentru functia de presedinte al filialei este actualul detinator al functiei, Serban Radulescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri