Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca, dupa Conventie, invingator va fi partidul daca va ramane unit, dar si ca PDL poate fi invins daca "miraje, cantece de sirena, camere de hotel si mancare gratuita" il vor indeparta de la drumul sau, conform Mediafax.
"Convingerea mea este ca, dupa aceasta conventie, nu vor fi nici invinsi, nici invingatori. Invingator va fi PDL, daca vom ramane uniti. Partidul poate fi invinsul daca plecam de aici dezbinati, daca miraje politice, cantece de sirena, camere de hotel si mancare gratuita ne vor indeparta de pe drumul nostru", a afirmat Blaga, in discursul de sustinere a candidaturii sale pentru functia de presedinte al PDL.

El a spus ca le multumeste tuturor celor care in ultimele trei ore "au avut numai ganduri bune" pentru el si le-au exprimat la microfon.

Blaga a aratat ca "unii care se afla acum pe podium" au ales in 2010 sa candideze sub alta sigla, nu trandafirul.

El a ai spus ca anul 2012 a fost cel mai politizat an din istoria Romaniei si acest lucru a facut ca PDL sa piarda primari, consilii judetene. "A venit vara, am fost de partea buna, l-am aparat pe presedinte si am fost pe scena alaturi de dansul", a adaugat Blaga, aratand ca a auzit "minciuni" de la microfon.

Blaga si-a prezentat angajamentele fata de partid si electorat. ."PDLtrebuie sa fie un partid unit, pentru ca va trebui sa-l reconstruim de la firul ierbii. Avem timp, nu mai sunt Mercedesuri in Modrogan. Inainte erau pana la Aviatorilor, acum nu mai sunt", a adaugat Blaga.

"Sunt omul care aduna si nu dezbina. Voi fi presedintele unui partid unit, in care au loc toti, incepand de la 20 de ani",a spus Blaga.

Obiectivul lui Blaga este castigarea alegerilor din 2016 si participarea la guvernare "pe usa din fata".

El a tinut sa raspunda criticilor din partid referitoare la faptul ca doreste o alianta cu PNL. "Nu am spus ca doresc imediat o alianta cu PNL.Dar cum vreti sa ajungem la guvernare in 2016, ca nu luam peste 50%? Chiar vreti sa tineti partidul inchis?", s-a intrebat presdintele PDL.

El a amintit ca, in 2011, membrii Cabinetului Boc au fost aceia care au cerut "capul lui Boc" si nu el.

Vasile Blaga a aratat ca un PDL puternic este cel care se bazeaza pe organizatii, acorda increde fiecarui membru, incurajeaza dezbaterile interne, democratia interna. "Ai dreptul la opinie, dar nu te pui tu pe tine inaintea partidului, nu poti fi si in partid si in afara", a adaugat Blaga.

El a mentionat ca PDL a guvernat bine, dar a facut o greseala atunci cand a fost la guvernare, Guvernul a condus partidul, iar aceasta situatie nu trebuie sa se mai repete.

Blaga a mentionat ca partidul trebuie sa functioneze pe "principiul celor 3 D: democratie si dezbatere, decizie si disciplina".
Blaga a mai spus ca obiectivle de actiune ale PDL trebuie sa fie: o viata mai buna pentru romani, intrarea in Schengen si sustinerea clasei de mijloc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri