Ministrul de Interne si vicepresedinte al PNL, Radu Stroe, sustine ca este inadmisibil ce a facut presedintele Traian Basescu legat de Conventia PDL, el adaugand: "Trebuie sa ne gandim din nou la suspendare", conform Mediafax.
"Este inadmisibil ce a facut Basescu", a spus vicepresedintele PNL, Radu Stroe, referindu-se la implicarea lui Basescu in Conventia PDL.

"Trebuie sa ne gandim din nou la suspendare", a adaugat el.

Presedintele Basescu a fost prezent sambata dimineata la Conventia Nationala a PDL, la care fusese invitat, si a sustinut un discurs in fata delegatilor.

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata seara, intr-un mesaj video pe Facebook, ca a vazut rezultatul Conventiei PDL si ca "modul cum nu au inteles sa fie democrati" il face sa spuna acum "definitiv si pentru totdeauna" "Adio, Partid Democrat".

"Am vazut rezultatul Conventiei PDL, cred ca am fost cinstit cu acest partid. I-am spus ca dupa aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au inteles sa fie democrati ma face sa spun acum definitiv si pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astazi ne-am despartit. Ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei. Ma voi dedica constructiei unei alte solutii de dreapta, cu oameni cinstiti, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care accepta dreptul democratic al contestatiei si vreau sa stiti ca nu voi face nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL", a declarat Traian Basescu, intr-un mesaj video postat pe pagina de Facebook "Alaturi de presedintele nostru", sambata seara.

Presedintele mai spune ca PDL "a demonstrat ca a putut fi pe o directie democratica atata timp cat a stiut de un lider autoritar".

"Imediat ce au simtit ca pot singuri aripa fesenista a partidului a rabufnit, iar Conventia de astazi este proba ca 50% din partid este inca ancorat in naravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despartit definitiv. Luati-va drumul vostru, iar eu il am pe al meu", a mai spus Basescu, facand si un gest cu mana.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri