Infrastructura scolara, in care s-a investit foarte mult in ultimii ani, este extrem de dezechilibrata, in unele zone arata incredibil, insa in zone mai izolate aceasta este de sfarsit de secol XIX si inceput de secol XX, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie.
"Daca discutam despre probleme si provocari, intram si in zona mai dura a infrastructurii scolare, in care s-a investit foarte mult in ultimii ani, dar care este extrem de dezechilibrata de la o zona la alta. Poti sa gasesti licee sau scoli care arata absolut incredibil, dar poti sa te duci in zone mai izolate in care gasesti o infrastructura de sfarsit de secol XIX si inceput de secol XX", a spus ministrul Educatiei.

Remus Pricopie a precizat ca la Ministerul Educatiei se creioneaza bugetele pe fonduri structurale pentru 2014-2020 si pe componentele Regio, pe dezvoltare regionala si pe componenta de program operational, pe agricultura vor exista subcomponente distincte pentru investitie in infrastructura scolara.

"Este un lucru pe care trebuie sa-l avem in vedere, pentru ca degeaba vorbim despre manuale digitale si despre formarea cadrelor didactice, daca scoala nu are acoperis, asa cum, din pacate, uneori se intampla", a mai spus ministrul Educatiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri