Deputatul Vasile Gherasim (foto), care candideaza pentru o functie de vicepresedinte al PDL, a declarat, sambata, la CNC al partidului, ca PDL va fi in masura in perioada urmatoare sa aiba un candidat pentru presedintia tarii "mult mai bun decat reprezentantul PNL".
"Cred ca vom fi in masura, in perioada urmatoare, sa avem un candidat la presedintie care sa fie mult mai bun decat actualul reprezentat al PNL. Acum un an era mai greu de facut asa ceva, acum, dupa prestatia diletanta din perioada in care a fost brutalizat statul roman a dlui Crin Antonescu, situatia este mult mai usoara si trebuie neaparat sa gasim unul redutabil, care sa-l bata pe acest individ", a declarat deputatul PDL, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, PDL trebuie sa ramana un partid unit, care sa intruneasca la alegerile europarlamentare cel putin un procent de cel putin 23% din preferintele electoratului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri