Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim va fi adusa in Romania, sambata seara, cu un avion special, de o delegatie a a Patriarhiei Romane condusa de Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, anunta Patriarhia.
Potrivit sursei citate, Lumina Sfanta va fi oferita de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, la slujba de Inviere (ora 24.00), clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala din Bucuresti, scrie Mediafax.

"Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Romane din sudul tarii sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul International Henri Coanda (salonul oficial) in seara zilei de 4 mai 2013, in jurul orelor 19.00, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim si a o oferi preotilor si credinciosilor", se mai arata intr-un comunicat al Patriarhiei Romane.

De la Aeroportul International "Henri Coanda", Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa cu trei avioane de mici dimensiuni la Suceava, Satu Mare (cu escala in Cluj-Napoca) si Timisoara, pentru clerul si credinciosii ortodocsi din nordul si vestul tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri