Daca va linisteste cu ceva, facturile care ne dau atata bataie de cap au de parcurs un drum lung pana la noi. Nu e chiar treaba usoara sa fie calculate, tiparite si trimise la destinatar. Mai ales ca sunt milioane. Intr-o singura fabrica, hartia folosita lunar pentru facturi poate inconjura Pamantul, pe la Ecuator. O singura masinarie face pana la 22.000 de plicuri cu facturi pe ora, scrie A1.ro.
La magazin, la banci sau in casutele postale gasim sau primim chitante sau facturi. Insa, cati dintre noi s-au gandit cum se fac acestea?

Pana ca factura sa ajunga in mana destinatarului trebuie executat un proces laborios. Se pregateste materia prima si se pornesc masinile.

Hartia este eliminata in coala sau in bobina, gata tiparita, si trebuie sa mearga in partea de finisare unde se vor realiza produsele finite. Dupa ce sunt tiparite, bobinele se trimit in partea de finisare, pentru a se transforma in carnete, foi volante, role pentru ATM-uri sau case de marcat, in functie de cerintele clientului.

Urmatoarea etapa in procesul de productie este plicuirea formularelor si pregatirea plicurilor pentru expeditie.

Cititi mai multe pe A1.ro.

Sursa foto: captura a1.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri