Liderul PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept "o declaratie sentimentala" afirmatia premierului Victor Ponta de la Congresul UDMR, unde a spus ca ii pare rau ca Uniunea nu mai este acum la guvernare.
La iesirea de la Congresul UDMR, Antonescu a fost intrebat cum comenteaza declaratia premierului Victor Ponta, care a spus ca ii pare rau ca UDMR nu mai este la guvernare.

"Cum sa o vad? Ca pe o declaratie sentimentala. Eu sunt, la randul meu, o fiinta sensibila. O vad bine", a spus Antonescu, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Congresul UDMR, ca ii pare rau ca Uniunea nu este acum la guvernare, "asa cum ar fi trebuit sa fie", el adaugand ca deciziile politice nu urmeaza intotdeauna calea cea mai inteleapta.

Victor Ponta le-a spus, participantilor la Congresul UDMR, ca Uniunea este reprezentantul legitim al maghiarilor din Romania si partenerul de dialog pentru autoritatile statului roman.

"Nu e o alegere a noastra de a discuta cu UDMR, e alegerea maghiarilor din Romania care au votat la alegeri si am respectat si vom respecta intotdeauna acest vot. UDMR este reprezentantul legitim si partenerul de dialog pt autoritatile statului roman. In 2010, eram la congresul dumneavoastra incercand sa va conving sa iesiti de la guvernare si sa veniti cu noi. Nu am reusit sa va conving si imi pare rau, asa cum imi pare rau ca nu suntem acum la guvernare impreuna, asa cum ar fi trebuit, dar deciziile politice nu urmeaza intotdeauna calea cea mai inteleapta", a afirmat Ponta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri