Gigi Becali a vorbit, luni, aproape o ora la instanta suprema, in ultimul cuvant din dosarul "Valiza", marturisindu-le judecatorilor ca au reusit sa-l sperie, ca s-a facut "baiat cuminte" si ca Romania are de pierdut odata cu incarcerarea sa.
Ultimul cuvant al lui Becali a fost, practic, un discurs in care acesta a facut mai multe marturisiri despre viata sa, succese si insuccese, precum si despre cum vede perioada urmatoare, anunta Mediafax.

Astfel, el le-a marturisit judecatorilor ca a gresit, ca pe parcursul vietii sale a scapat de mai multe vicii si ca, incet-incet, s-a indreptat catre credinta.

Totodata, Gigi Becali le-a aratat magistratilor ca a invatat din greselile care l-au costat, pana in prezent, trei dosare penale, precum si din cele ce i se imputa in altele precum Arcom Bucuresti sau Avicola Iasi.

Finantatorul Stelei a mai spus, girand cu cuvantul sau de onoare, ca nu va fi un deranj pentru opinia publica daca judecatorii vor dispune suspendarea executarii pedepsei finale.

In opinia lui Becali, Romania ar avea de pierdut daca el ar ramane incarcerat. "Se pierd milioane de euro din Steaua si posibila calificare. Condamnarea mea... Ce rost are? Unde este Becali mai folositor?", a spus Becali, in fata judecatorilor.

Cu acelasi prilej, Gigi Becali a afirmat ca a facut "curatenie" in fotbalul romanesc, inclusiv in ceea ce priveste coruptia din arbitraj. "Eu, de cand am intrat in fotbal, am cam facut curatenie, s-a terminat si cu coruptia in arbitraj. Am adus bani europeni in fotbalul romanesc, cam 70-80 de milioane de euro. Telul meu si visul meu erau sa intram in Liga Campionilor si sa aduc Real Madridul la Bucuresti", le-a spus el judecatorilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri