Are 17 ani, este olimpic la informatica si are una dintre cele mai sclipitoare minti din Romania! Robert a ajuns un as in informatica fara sa aiba calculator. Toate programele pe care le-a creat, le-a creat pe hartie, potrivit Antena1.ro.
In visurile lui totul e perfect. Tot de ce are nevoie e acolo. Il asteapta. Nici macar nu viseaza la mult. Viseaza la ceea ce noua ni se pare normal. Ceea ce credem ca ni se cuvine. Un computer, apoi deschide ochii. Si se trezeste in camera lui, din casa bunicii, dintr-un sat de langa Slobozia.

Citeste mai mult pe Antena1.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri