Meteorologii informeaza ca incepand de duminca dupa-amiaza pana marti seara vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in special in vestul, nordul si centrul tarii, in timp ce in sud disconfortul termic se va mentine ridicat.
"Din dupa-amiaza zilei de duminica 23 iunie, pana in seara zilei de marti 25 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in vestul, nordul, centrul tarii, la deal, la munte si local, in special dupa orele amiezii si la inceputul noptilor si in celelalte regiuni. Vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20 litri/ metru patrat si izolat 40 - 50 l/mp", precizeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), conform Mediafax.

Potrivit sursei citate, in acelasi interval de timp, in sudul si in sud-estul tarii disconfortul termic se va mentine ridicat, iar local indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri