Principele Edward, Contele de Wessex, si Sophie, contesa de Wessex, vor efectua o vizita oficiala in Romania, incepand de luni, timp de trei zile, informeaza principele Radu, pe blogul sau oficial, conform Mediafax.
Principele Edward este al patrulea copil al reginei Elisabeta a II-a si al ducelui de Edinburgh.

Principesa Mostenitoare Margareta si principele Radu vor fi gazdele cuplului princiar britanic de cateva ori, pe parcursul primei lor vizite in Romania. Evenimentele publice la care vor participa alaturi de principele Edward si de contesa de Wessex urmeaza sa fie facute publice de Familia Regala a Romaniei.

In anul 1997, in timpul sarbatoririi Nuntii de Aur a reginei Elisabeta a II-a si a ducelui de Edinburgh, Principesa Mostenitoare Margareta si principele Radu au fost musafirii reginei Elisabeta a II-a, pe iahtul regal Britannia, timp de trei zile, iar principele Edward a reprezentat-o pe Majestatea Sa, in calitate de gazda.

Principesa Margareta si principele Radu s-au intalnit cu principele Edward si cu contesa de Wessex cu ocazia mai multor ceremonii regale la Londra, Windsor, Ascot, Stockholm, Luxemburg, Madrid si Berlin.

"Suntem bucurosi sa fim alaturi de Altetele Lor Regale la Bucuresti, in prima lor calatorie pe pamant romanesc. Vizita va prilejui o serie de evenimente publice legate de implinirea a 75 de ani de la fondarea British Council si de la crearea, in Romania, a programului pentru tineri «Duke of Edinburgh International Award»", spune principele Radu.

"The International Award" a fost creat de ducele de Edinburgh in anul 1956, cu scopul de a dezvolta calitatile fizice si psihice ale tinerilor din mediile defavorizate. Organizatia are birouri regionale in 140 de tari din intreaga lume, in Africa, in America de Nord si
America de Sud, in Asia, precum si in Europa si Orientul Mijlociu.

Principele Edward este presedintele Consiliului International al "Duke of Edinburgh Award", iar Principesa Mostenitoare Margareta va fi, incepand de saptamana viitoare, Patronul Regal al "Duke of Edinburgh Award Romania".

Sursa foto: http://www.princeradublog.ro/jurnal/principele-edward-al-marii-britanii-si-contesa-de-wessex-prima-oara-in-romania/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri