Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca va trebui ca "cineva" sa-si asume responsabilitatea juridica pentru "puciul" din 2012, mentionand ca ar fi corect ca "cineva" sa plateasca in fata instantei pentru deciziile politice si legile date cu acea ocazie.
"Responsabilitatea politica nu a fost asumata, dar probabil cineva va trebuie sa isi asume responsabilitatea juridica, pentru ca si acum Romania plateste costuri uriase pentru lovitura de stat din vara trecuta", a spus Basescu, la Digi 24, relateaza Mediafax.

Presedintele a mai spus ca turneul "catastrofal ca imagine si eficienta" al premierului Victor Ponta in Asia ar trebui sa il supere, mentionand ca seful Guvernului a plecat fara mandat, desi ar fi fost obligatoriu.

Totusi, el a spus ca declaratia premierului privind recensamantul si validarea referendumului de anul trecut nu afecteaza pactul de coabitare.

Ponta a declarat dupa anuntul datelor finale ale recensamantului ca potrivit statisticei actualizate la referendumul de anul trecut pentru demiterea presedinteloi a fost de fapt cvorum.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri