Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu a fost ales, sambata, prim-vicepresedinte al PDL, in favoarea sa votand 552 membrii ai CNC si impotriva 8. Anterior, Predoiu declarase la reuniunea CNC al PDL ca principalul sau proiect este "trimiterea in opozitie" a "accidentului istoric" numit USL.
"Sunt astazi aici si pentru un alt motiv, pentru ca nu mai pot sa stau si sa ma uit cand tara noastra e facuta praf in fiecare zi de iresponsabili care in loc de cap au un televizor, in loc de inima au un portofel si in loc de suflet au un sac cu mistocareli. USL este un accident istoric si noi avem obligatia morala sa-i oprim. USL a facut tandari pe ce a pus mana anul trecut, pe reputatia Romaniei. USL este un lichidator de tara, joaca baschet si fotbal cu Romania, pana cand o sa-i oprim", a declarat Predoiu (foto).

Predoiu a precizat ca nu este "omul cuiva impotriva altcuiva" si ca va incerca sa uneasca taberele din PDL, sustinand ca un PDL unit "nu are adversar in Romania", potrivit Mediafax.

"Nu sunt al niciunei tabere. Vin sa incerc sa unesc aceste tabere, daca ramanem separati suntem slabi, daca ne unim PDL nu are adversar in Romania", a mai declarat fostul ministru.

Sursa foto: Agerpress

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri