Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca suspendarea sa din PDL este o victorie "a spiritului cazon in fata libertatii", noteaza Mediafax.
"Regret victoria spiritului cazon in fata libertatii, vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut. Imi iau un ragaz, pentru a reflecta la drumul pe care vreau sa merg inainte. Sunt intr-o raspantie si ma uit in jurul meu bine, in primul rand catre baza PDL si catre cetatenii care cred ca libertatea este mai importanta ca orice", a spus europarlamentarul Cristian Preda (foto).

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL.

Preda va fi reprimit in partid "daca va dori si se va comporta ca atare", fiind "problema lui" daca in final va alege sa paraseasca definitiv formatiunea, a declarat presedintele PDL Vasile Blaga.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri