Fiul printului William si al ducesei de Cambridge se va numi George Alexander Louis, anunta Palatul regal, citat de CNN.
"Ducele si ducesa de Cambridge au decis ca numele fiului lor sa fie George Alexander Louis", a comunicat Palatul Kensington, conform unui comunicat citat de Sky News, preluat de Mediafax.

Cuplul princiar a asteptat doua zile inainte de anuntarea deciziei privind prenumele bebelusului regal.

Titlul oficial pe care il va detine fiul printului William va fi "Alteta sa regala printul de Cambridge", dupa cum a anuntat serviciul de presa al Palatului Saint James.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Marti dimineata, printul William declara ca el si sotia sa, Catherine, sunt "mai fericiti ca niciodata", dupa venirea pe lume a primului lor copil.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a ajuns miercuri, putin dupa ora locala 11.00 (13.00, ora Romaniei), la Palatul Kensington din Londra, pentru a-l vedea pe primul ei stranepot, care a parasit marti seara maternitatea alaturi de parintii sai, printul William si ducesa Catherine. Marti seara, suverana britanica se declara "incantata" de venirea pe lume a primului ei stranepot.

Printul Charles si sotia sa, Camilla, s-au deplasat marti dupa-amiaza la Maternitatea St. Mary din Londra, pentru a-i vedea pe ducele si ducesa de Cambridge si pe bebelusul acestora. "E minunat, absolut formidabil", a declarat printul Charles. Vizita printului de Wales si a ducesei de Cornwall a avut loc la aproximativ doua ore dupa cea a sotilor Carole si Michael Middleton, primii care au mers la maternitate. Parintii ducesei de Cambridge au afirmat dupa vizita ca nepotelul este "absolut frumos" si ca parintii se descurca "de minune".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri