La 15 august, in fiecare an, oamenii apelor sarbatoresc Ziua Marinei, ocazie cu care "Adevarul" va prezinta cum merg afacerile din acest domeniu. In cele 562 de companii cu profil de transporturi pe apa (Cod CAEN 50) lucreaza aproximativ 39.000 de salariati care castiga putin mai mult decat salariul mediu net pe economie, adica 1.861 de lei lunar, reiese din statisticile oficiale.
In transportul efectiv pe apa sunt angajati 17.500 de oameni, iar in serviciile conexe sunt ceialti 21.500 de salariati, arata statisticile prezentate de sindicatele de profil pentru a obtine reprezentativitatea pe ramura. Romania are 17 porturi pe Dunare si patru porturi maritime Mangalia, Constanta, Midia si Sulina).

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri