Guvernul Canadei anunta deschiderea unui nou centru pentru cereri de viza (CCV) la Bucuresti pentru a facilita si simplifica procesul de solicitare a unei vize de intrare in Canada.
Ministerul pentru Cetatenie si Imigrare al Canadei (CIC) isi extinde reteaua de centre CCV in intreaga lume pentru a oferi solicitantilor suport administrativ important inainte, in timpul si dupa ce cererea lor de rezidenta temporara este evaluata de catre un ofiter de imigrare al CIC.

In schimbul unei taxe suplimentare, CCV ofera si alte servicii, inclusiv fotocopii dupa documente, fotografii pentru cereri si accesul la terminale de calculator disponibile pentru cei care doresc sa utilizeze noul proces de depunere a cererilor online.

Centrele CCV nu sunt implicate in procesul de luare a deciziilor si nu sunt autorizate sa furnizeze solicitantilor sfaturi cu privire la vize.

Persoanele care doresc sa solicite o viza de vizitator, un permis de studiu, un permis de munca sau un document de calatorie de rezident permanent pot merge la noul centru CCV din strada Thomas Masaryk nr. 17.

Guvernul Canadei intentioneaza sa creeze noi locuri de munca si sa stimuleze cresterea economica prin atragerea unui numar tot mai mare de vizitatori si studenti straini, precum si de muncitori temporari calificati si imigranti care raspund cel mai bine nevoilor actuale si viitoare ale pietei fortei de munca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri