Liderul filialei judetene Iasi a PNL, deputatul Relu Fenechiu, a primit in Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL Iasi, un vot de incredere pentru continuarea mandatului in functia de presedinte al organizatiei, pe care o detine din 2004.
Potrivit unui comunicat al PNL Iasi, cu 97 de voturi "pentru" si trei "impotriva", membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi i-au acordat lui Relu Fenechiu increderea pentru continuarea mandatului acestuia in functia de presedinte al filialei, votul fiind secret, scrie Mediafax.

Participanti la aceasta sedinta au declarat ca votul de incredere a fost cerut de Relu Fenechiu pentru a vedea sprijinul de care se bucura in cadrul organizatiei.

"Acest vot de sustinere ma bucura si, totodata, ma responsabilizeaza pentru a-mi continua eforturile de a promova proiectele si interesele Iasiului la nivel national. Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru sprijin si sa ii asigur ca, atat timp cat voi fi presedintele acestei filiale, prioritatilor lor vor fi si prioritatile mele", afirma Relu Fenechiu, citat in comunicatul PNL Iasi.

In cadrul Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi a mai fost stabilit obiectivul de 40% din voturi pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

In 12 iulie, Relu Fenechiu a fost condamnat de instanta suprema la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul "Transformatorul", pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, decizia nefiind definitiva. Ulterior, el a fost revocat din functia de ministru al Transporturilor, pe care o detinea de la sfarsitul anului 2012.

Relu Fenechiu spunea la acea data ca nu va renunta la sefia filialei judetene a liberalilor, dupa condamnarea sa la prima instanta la cinci ani de inchisoare, explicand ca norocul sau este ca are colegi, si nu reprezentanti ai unor institutii. El mai afirma ca "ar trebui sa nu spere dusmanii" ca va renunta la conducerea filialei judetene a liberalilor.

Relu Fenechiu este membru al PNL Iasi din 1996, iar in perioada 2001-2004 a detinut functia de vicepresedinte al organizatiei judetene. El este presedinte al PNL Iasi din anul 2004. Totodata, Fenechiu este si vicepresedinte al Partidului National Liberal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri