RATB va suplimenta mijloacele de transport care fac legatura cu Arena Nationala si isi va prelungi programul, in 6 septembrie, pentru meciul Romania-Ungaria, s-a stabilit in cadrul comandamentului convocat la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) privind desfasurarea meciului, relateaza Mediafax.
Primarul general, Sorin Oprescu, a convocat, joi, la sediul PMB, comandamentul privind organizarea si desfasurarea meciului Romania-Ungaria care va avea loc in data de 6 septembrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat al municipalitatii.

Edilul a solicitat Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) sa suplimenteze liniile de transport in comun care fac legatura cu stadionul si sa prelungeasca programul de circulatie a acestora, astfel incat participantii la meci sa poata avea la dispozitie cat mai multe mijloace de deplasare.

"RATB va infiinta curse speciale pentru transportul suporterilor straini catre Arena Nationala, care vor pleca de la Gara de Nord si din Centrul Istoric", mai precizeaza sursa citata.

In ceea ce priveste asistenta medicala, aceasta va fi asigurata de Administratia Spitalelor, prin cele sapte cabinete medicale aflate in incinta Arenei Nationale. Astfel, 60 de medici si asistenti medicali vor asigura serviciile medicale pe perioada meciului, iar impreuna cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, vor fi asigurate opt ambulante cu echipaje medicale.

In cadrul comandamentului s-a mai stabilit ca reprezentantii Jandarmeriei, Politiei Rutiere si Politiei Locale sa ia masurile necesare pentru desfasurarea evenimentului in conditii de siguranta.

Totodata, pentru a preintampina eventualele acte de indisciplina, s-a stabilit ca, in ziua meciului, vanzarea bauturilor alcoolice in zona din jurul stadionului sa fie intrezisa intre orele 13.00 si 24.00.

Sorin Oprescu a mai cerut reprezentantilor Directiei Utilitati Publice sa se asigure de buna functionare a iluminatului public in zona stadionului, iar operatorilor de salubritate le-a cerut sa salubrizeze corspunzator arterele din perimetrul Arenei Nationale, atat inainte de eveniment, cat si dupa incheierea acestuia.

La sedinta au participat toti reprezentantii autoritatilor implicate in desfasurarea evenimentului, cei ai institutiilor responsabile de ordinea si linistea publica si de siguranta persoanelor, dar si directiile din Primaria Capitalei implicate in organizarea acestui eveniment sportiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri