Trei romani au murit si 18 au fost raniti intr-un accident produs vineri dimineata in Ungaria, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident pe autostrada M5, pe sensul spre Budapesta, informeaza MAE, citat de Mediafax.
Trei persoane au murit intr-un accident rutier care a avut loc vineri dimineata pe autostrada M5, la aproximativ 25 de kilometri sud-vest de Budapesta, soldat cu 33 raniti, dintre care 18 grav, inclusiv 11 straini, intre care cetateni romani, bulgari, sarbi si turci, potrivit MTI.

Treizeci si trei de persoane au fost ranite, dintre care 18 grav, a declarat Zsofia Nagy, o purtatoare de cuvant a serviciului national ungar de salvare.

Accidentul a implicat un camion cu numere de inamtriculare in Ungaria, trei minibuze si cinci autoturisme cu persoane la bord.
Cauza accidentului este face obiectul unei investigatii.

Circulatia rutiera pe banda spre Budapesta de pe autostrada a fost inchisa. Vehiculele care se indreapta spre capitala ungara sunt redirectionate spre autostrazile 4 si 5.

Mai multe persoane ranite, inclusiv cetateni straini, se aflau in stare critica si erau supusi unor interventii chirurgicale, scrie MTI, fara alte precizari.

Intre cele 11 persoane grav ranite se afla romani, bulgari, sarbi si turci, mentioneaza agentia ungare de presa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri