Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL ca nu vrea sa fie candidat la presedintie, ci sa fie presedintele Romaniei, iar acest lucru se va intampla chiar daca "vrajitorii" si "astrologii" au incantatii impotriva acestui lucru.
"Eu nu mi-am depus acum si nu imi depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei! Si voi fi! Ma pregatesc pentru asta, dar nu electoral. Nu acum, ma pregatesc invatand cu toata tineretea pe care o mai am, pentru ca sunt lucruri pe care nu le stiu si pe care va trebui sa le stiu si sa le fac atunci cand voi fi presedinte. Ma pregatesc, dar batalia pentru Presedintia Romaniei nu se reduce cu, nu incepe cu si nu se termina cu un candidat Crin Antonescu sau altul. Batalia pe care trebuie sa o dam si pe care va chem sa o dati este una prin care sa impunem si dupa aceea o vom impune si la vot, un alt continut, un alt inteles, o alta misiune acestei functii supreme in statul roman. Candidatii sunt multi, presedintele va fi unul", a afirmat Antonescu (foto), in fata tinerilor din USL venito la Constanta pentru reuniunea "Romania pentru tineri".

De asemenea, el a vorbit despre profilul viitorului presedinte al Romaniei, pe care il intelege drept un "lider de constiinta nationala", noteaza Mediafax.

"Atat, e de ajuns. Presedintele Romaniei nu conspira. Presedintele Romaniei va trebui sa inspire, presedintele Romaniei nu face jocuri de pe o zi pe alta, nu destituie si nu impune guverne, nu face manevre prin Parlament, nu face dosare. Pentru Dumnezeu, presedintele isi reprezinta, isi uneste si isi urmeaza natiunea in aspiratiile ei fundamentale. Nimeni, nimeni, nici analistii ghicitoare, nici ghicitoarele-analisti, nici astrologii, nici vrajitorii nu vorbesc despre asta. Se tin de mana si spun apasat ca pe o incantatie «Crin Antonescu nu va fi niciodata presedintele Romaniei». Altii, sa fim onesti, prieteni de-ai nostri la fel de hotarati, afirma «Crin Antonescu va fi cu orice pret presedintele Romaniei». Nu aceasta este tema. Nu de asta depinde destinul acestei tari sau al generatiei voastre, ci de modul in care vom castiga batalia pentru intelesul si continutul acestei functii", a spus Antonescu.

Totodata, presedintele PNL le-a transmis tinerilor ca nu este cazul sa intre in randul celor care se "vaicaresc" de peste 20 de ani in Romania.

"De ce ati intra in corul celor care se vaicaresc si nu vad nicio sansa pentru voi si pentru aceasta tara? Nu aveti niciun motiv, sunteti tineri, sunteti inteligenti, sunteti frumosi, sunteti curati inca si mai ales sunteti liberi, sunteti liberi sa ganditi, sunteti liberi sa refuzati, sunteti liberi sa construiti, sunteti liberi sa inovati, sunteti liberi sa va asociati si nu doar sunteti liberi, aveti ceva ce e numai al vostru. Bocitoarele acestei tari se asaza la mesele la care ghicesc viitorul. Astrologi, probabil in curand vrajitoare vor fi invitati sa ne spuna cine o sa fie si mai ales cine nu o sa fie viitorul presedinte al Romaniei", a mai declarat liderul PNL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri