Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a nascut o fetita, ca este bucuros ca a primit "nobilul titlu de bunic", iar nepotica sa, despre care a spus, razand, ca seamana cu el, este sanatoasa si "deja a supt".
Presedintele a spus ca este bucuros, impreuna cu sotia sa, Maria, si cu cealalta fiica, Ioana, noteaza Mediafax.

Basescu a spus ca nasterea a fost prematura, copilul fiind asteptat peste trei saptamani, dar doctorii au decis ca este mai bine ca operatia sa aiba loc la acest moment.

"Am primit nobilul titlu de bunic", a spus Basescu, precizand ca fiica sa, Elena, si sotul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului.

Intrebat daca si-a vazut nepotica, Basescu a raspuns: "E, cum sa n-o vad, am tinut-o si in brate".
"Seamana cu mine, sigur. Se vede, ca s-a si grabit sa iasa".
El a adaugat ca sentimentul este extraordinar, precizand ca nepotica a primit la nastere nota 9.

Intrebat cu cine seamana copilul, Basescu a raspuns: "Cu mine, sigur. Se vede, ca s-a si grabit sa iasa".

El a spus ca nu stie cine vor fi nasi. "Ma bucur ca e sanatoasa, ca a supt deja, ceea ce e foarte bine", a spus Basescu, precizand ca medicii au spus ca fiica sa va mai ramane in spital "doua-trei zile".

Presedintele a vizitat-o, duminica, pe fiica sa, Elena, la Spitalul Universitar, dupa ce aceasta a nascut o fetita. Basescu a stat la spital, impreuna cu sotia si cu cealalta fiica, Elena, in jur de o ora.

Elena Basescu a nascut, la ora 3.30, prin cezariana, o fetita in greutate de 2.715 grame si 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitala, potrivit unui comunicat al unitatii medicale.

Primul copil al Elenei Basescu si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui, a venit pe lume in ziua in care mama implineste un an de la casatorie.

Elena Basescu posta, vineri, 30 august, pe Facebook: "Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care sa-i lumineze inceputul vietii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistica . A ajutat-o de zor pe pictorita. Speram ca si micutei noastre o sa-i placa…".



Postarea este insotita de sapte fotografii cu peretii pictati ai camerei fetitei. In picturi apar personaje din filme celebre de desene animate.

O fotografie cu Basescu tinandu-si in brate nepotica

O fotografie in care seful statului apare tinandu-si in brate nepotica a fost postata, duminica, pe contul de Facebook "Alaturi de presedintele nostru", la scurt timp dupa ce Traian Basescu si-a vizitat fiica, pe Elena Basescu, la Spitalul Universitar.

Presedintele poarta un halat alb, isi tine in brate nepotica si priveste spre aparatul de fotografiat.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri