Chiar daca piata muncii nu mai pune la dispozitie numarul mare de locuri de munca de dinainte de criza, sunt si domenii in care angajatorii gasesc foarte greu angajati specializari. Printre acestia se numara managerii responsabili de asigurarea calitatii, a declarat pentru Wall-Street.ro Felix Toma este noul director general al Gi Group Romania.

"Romania nu are scoala pe parte de calitate, nu exista o facultate care sa iti dea o specializare in calitate si atunci aproape toate agentiile au deschise unul sau doua posturi de manager responsabili de asigurarea calitatii, pentru ca sunt putini specialisti, iar acestia primesc oferte destul de bune din punct de vedere financiar din toate partile", a declarat Toma.

In plus, neexistand o scoala clasica de calitate, un manager obisnuit sa lucreze in domeniul automotive care se muta in industria electronica incearca sa implementeze standardele si modelele cu care a fost obisnuit anterior, iar acestea "nu potrivesc de multe ori".

Ar trebui sa existe si o nisare in pregatire pentru aceasta specializare.

Felix Toma este incepand din aceasta vara director general al Gi Group Romania.

Gi Group Romania ofera servicii de munca temporara si permanenta prin divizia Gi Group, recrutare si selectie prin divizia Barnett McCall si salarizare, administrare si consultanta in Dreptul Muncii prin divizia ePayPoint. Incepand din 2013, Gi Group Romania furnizeaza servicii de coaching si training in parteneriat cu Erickson International.

Interviul integral cu Felix Toma va fi publicat in editia de maine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri