Femeia care a ranit un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti, dupa o altercatie in trafic, a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat barbatului arsuri si o hemoragie nazala, sotia acestuia crezand, in prima instanta, ca agresoarea a folosit un pistol.

Oficiali din Politia Capitalei au precizat, pentru Mediafax, ca incidentul s-a produs dupa ce femeia si barbatul s-au sicanat in trafic.
Soferul ar fi coborat geamul masinii sale si i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reactionand cu un spray lacrimogen cu doua rezervoare, au mai spus sursele citate.

Substanta pulverizata din spray i-a cauzat barbatului o hemoragie nazala si arsuri pe fata, context in care sotia acestuia, aflata in masina cu el, fiind convinsa initial ca agresoarea a folosit un pistol, potrivit acelorasi surse.

Reprezentantii Politiei Capitalei au mai spus ca agresoarea, audiata in prezent la Sectia 1, este cercetata pentru port ilegal de arma alba, loviri si alte violente, dar si conducere fara permis, ea neavand dreptul sa se afle volan.

Femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, dupa incident, acasa.

Incidentul din Piata Dorobanti a avut loc in urma unui conflict in trafic, sotia victimei sunand la 112 pentru a cere ajutor, au declarat anterior oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impuscat de o femeie, in urma unui conflict in trafic.

Din primele cercetari a rezultat femeia care a tras nu ar fi folosit o arma cu glont.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri