Europarlamentarul PSD Ciprian Tanasescu afirma ca in 3 octombrie in PE va fi o dezbatere pentru contracararea "declaratiilor isterice" facute de politicieni britanici si olandezi privind imigrantii romani si va fi prezentat un studiu "surpriza" pentru cei care spun ca romanii nu au loc in Europa.

Tanasescu a spus, sambata, intr-o conferinta de presa la Horodnicu de Sus, in judetul Suceava, ca in 3 octombrie in Parlamentul European va fi organizata o dezbatere privind migratia fortei de munca, ce are scopul de a da replica si de a contracara "declaratiile negative si chiar isterice" facute de anumiti oameni politici din Marea Britanie, Olanda si alte state europene cu privire la "valul" de imigranti romani care le va invada tarile dupa ianuarie 2014, cand se trece la libera circulatie a fortei de munca pentru romani si bulgari, noteaza Mediafax.

El a afirmat ca vor fi prezentate datele unui studiu realizat in Romania, cu cifre foarte exacte, precizand ca inca nu poate furniza datele acestui studiu.

Europarlamentarul PSD a mai spus ca datele studiului "vor constitui o surpriza" si pentru cei care incearca sa ii denigreze pe romani si sa spuna ca acestia nu isi au locul in Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri